Miten voimme auttaa sinua?

Jos etsit tuotteiden kehitys- tai valmistuspalveluita, olet oikeassa paikassa: teemme ideoistasi tuotteita – ja unelmistasi totta.

Meillä tuotekehityksestä eivät vastaa osastot tai divisioonat. Meillä kanssasi työtä tekevät ihmiset omilla nimillään.

Ohjelmistot

Ohjelmistot ovat nykyaikaisten järjestelmien ja laitteiden ydin.

Kehittämämme ohjelmistot voivat tarjota käyttöliittymän mobiililaitteelle tai tallentaa sulautettujen laitteiden tietoja pilvipalvelun tietokantaan.

Ohjelmistoja sovelletaan lisäksi myös vaikkapa tuotteiden testauksessa ja tulosten raportoinnissa.

Ohjelmistoalustat  riippuvat kehityskohteesta: Linux, Android, Django/Python, MongoDB, REST API, Javascript,... Ei haittaa, vaikka termit eivät ole tuttuja, me teemme töitä niiden kanssa päivittäin.

Haluamme tarjota sinulle parhaimmat ratkaisut ohjelmistojen toteutukseen.

 

- ”Olemme vahvasti ajatustesi takana”
Kysy toki lisää Eijalta

Eija Rautiainen

Ohjelmistot

 

eija.rautiainen@exens.com

+358 440 636 545

 

 

"Haluamme perehtyä ideaasi ja omistautua sen toteuttamiseen"

Sulautetut laitteet  

Sulautetut laitteet muodostuvat ohjelmistoista, elektroniikasta ja mekaniikasta, jotka liittyvät vahvasti toisiinsa. Laitteet voivat olla sokeripalan kokoisia langattomia laitteita tai kaapin kokoisia järjestelmiä.

Monessa kehitettävässä laitteessa ytimen muodostaa mittaus, ja muu ohjelmisto- ja laiteympäristö huolehtii tietojen keräämisestä, tallentamisesta ja siirtämisestä eteenpäin – automaatiojärjestelmään tai vaikkapa mobiililaitteelle tai pilvipalveluun.

Sulautettujen laitteiden ohjelmistot tukeutuvat reaaliaikaytimiin, tietoliikennepinoihin, keskeytyksiin ja toimivat yhdessä elektroniikan ja mekaniikan kanssa.

Tuotteiden kehitystyö käynnistyy usein demo-laitteistosta, prototyypistä tai arviosta ja etenee suunnitteluvaiheiden kautta aina hyväksyntöihin ja valmistukseen saakka.

Meiltä löydät sulautettujen ohjelmistojen, vaativan elektroniikan ja mekaniikan osaajat kehitystyöllesi. He haluavat omistautua ajatuksillesi ja yhdistää eri osa-alueet parhaalla tavalla valmiiksi tuotteeksi.

- ”Haluamme onnistua kanssasi"
Kerro ajatuksistasi, Antti kertoo miten voimme auttaa.

Henkilöstökuvan alt-teksti

Antti Kuure

Sulautetut laitteet

antti.kuure@exens.com

+ 358 440 636 523

”Haluamme olla luottamuksesi arvoisia”

Valmistuspalvelut  

Vaativien erikoistuotteiden osalta valmistuksen ja varaosapalvelujen järjestäminen voi olla vaikeaa perinteisen sopimusvalmistuksen kautta.

Autamme tarvittaessa asiakkaitamme kehittämiemme tuotteiden valmistuksessa. Toimitamme valmiit tuotteet joko asiakkaalle tai aina loppukäyttäjälle saakka.

Osien valmistuksessa käytämme 25 vuoden kuluessa syntynyttä osaavista ammattilaisista koostuvaa verkostoamme. Loppukokoonpanosta ja testauksesta vastaamme itse. Näin voimme varmistua laadusta ja pystymme tukemaan sinua tuotteen elinkaaren aikana parhaalla tavalla.

 

- ”Haluamme olla luottamuksesi arvoisia”
Kysy lisää Antti-Pekalta.

Henkilöstökuvan alt-teksti

Antti-Pekka Jyrkäs

Tuotteiden valmistus, huolto, varaosat

antti.jyrkas@exens.com

+358 440 636 582